FAQ – Veelgestelde vragen


Openingsuren en tarieven

JumpSky antislipsokken zijn verplicht voor eigen veiligheid en plezier. We aanvaarden daarom enkel de antislip sokken die bij ons aangekocht worden. Om organisatorische redenen kunnen we niet bij elke klant nagaan of de alternatieve sok geschikt is of niet. De sokken kosten slechts twee euro en kunnen bij elk bezoek opnieuw gebruikt worden.

Ja, in JumpSky Gent en JumpSky Lochristi heb je toegang tot het volledige park en alle attracties die we aanbieden. In JumpSky Aalst staat het trampolinepark (met Ninja Warrior) en het inflatable park los van elkaar. De tickets voor deze parken worden apart aangeboden.

Ja, meer info bij ‘Uren & Tarieven’ ‘Student nights’.

Ja, we bieden voordelige 10-beurtenkaarten, 30-beurtenkaarten en 50-beurtenkaarten aan. Deze kosten respectievelijk slechts 109 euro, 299 euro en 398 euro en zijn geldig in alle JumpSky vestigingen. Deze mogen gebruikt worden door heel het gezin (zelfde domicilie) en onbeperkt geldig in tijd. Je hoeft enkel een eenmalige aankoopkost van 6 euro te betalen voor het lidkaartje. Met dat lidkaartje kan je bij elk bezoek aanmelden aan het onthaal.

De standaard tarieven zijn terug te vinden bij "Uren & Tarieven". Speciale tarieven voor grote groepen, vzw’s, scholen, teambuildings of verjaardagsfeestjes vind je onder ‘Groepsarrangementen’.

We zijn heel flexibel in onze openingsuren omwille van vakantieperiodes, feestdagen, einde examenperiodes, brugdagen,... en willen graag openen als mensen vrij zijn om te komen springen. We raden daarom aan om de kalender met openingsuren te bekijken. Deze is te raadplegen via 'Contact' 'Bekijk hier de beschikbaarheid' of via de gele knop 'Reserveer'.

Werking

Per uur laten we een nieuwe groep op het park waardoor we helaas niet kunnen schuiven. Je zal dus ofwel tijd verliezen ofwel moeten vragen aan het onthaal om jou het uurtje nadien te laten springen. Opgelet: deze laatste optie is enkel mogelijk als dat uur niet volzet is!

Elk uur start een nieuwe jumpsessie van 1 uur. Minimum 15 minuten op voorhand aanmelden aan het onthaal, anders riskeer je tijd te verliezen. Je ontvangt bij aankomst jouw toegangsbandjes, je kan je omkleden in de kleedkamers of in de lockerruimte en jouw spullen veilig opbergen in onze gratis lockers. Enkele minuten voor het begin van de sessie wordt een filmpje met veiligheidsinstructies afgespeeld. Op het einde van het uur wordt omgeroepen dat de sessie erop zit en dat jullie het park mogen verlaten.

Graag sportieve kledij. Laat zeker niets in jouw zakken zitten, zodat er niets verloren geraakt op het park. Opgelet: JumpSky antislipsokken verplicht.

De minimumleeftijd is 6 jaar. Vanwege veiligheidsoverwegingen kunnen we -6 jarigen alleen toelaten als een volwassen begeleider mee gaat op het park. De -6 jarigen raden we bovendien aan om in de voormiddag langs te komen. Oudere kinderen en jongeren raden we aan om overdag langs te komen, ’s avonds is eerder geschikt voor studenten en volwassenen. Er is geen maximum leeftijd, het park is heel leuk en uitdagend voor jong en oud.

Voorzieningen

Ja, de meeste vestigingen beschikken over een buitenterras.

In JumpSky Gent bevindt het terras zich op het derde verdiep met schitterend zicht over het winkel- en eventcentrum van Dok Noord.

In JumpSky Lochristi bevindt het terras zich naast het fitness- en gezondheidscentrum Villa Vita en de outdoor padelterreinen.

In JumpSky Aalst bieden we momenteel nog geen buitenterras aan.

In JumpSky Geel bieden we een overdekt - en zonneterras aan met prachtig uitzicht op de vijver en de natuur.

Absoluut.

In JumpSky Gent, JumpSky Lochristi en JumpSky Geel kunnen rolstoelgebruikers plaatsnemen naast het park. In JumpSky Aalst beschikken we over een lift en in JumpSky Aalst en Geel over speciaal aangepaste toiletten. Aarzel niet om ons bij twijfels of problemen aan te spreken, wij helpen jullie heel graag verder.

We hebben een goed uitgerust ventilatiesysteem waardoor er steeds voldoende verse zuurstof in het gebouw aanwezig is. In de zomer draait dit zowel overdag als ‘s nachts op volle toeren zodat het overdag voldoende fris blijft.

Ja, de bar/keuken bevindt zich naast het onthaal. We hebben een ruim aanbod aan frisse dranken en heerlijke snacks tegen zeer voordelige prijzen, gaande van popcorn tot steenoven gebakken, echte Italiaanse pizza’s. Opgelet: de keuken sluit telkens een uur voor sluitingstijd.

Ja, in elke JumpSky vestiging is een ruime cafetaria aanwezig. Terwijl je in alle rust geniet van een heerlijk drankje of een lekkere snack, kan je jouw familie of vrienden bewonderen vanaf het horecaplatform met indrukwekkend uitzicht over het park.

Ja, er is gratis wifi, zonder bijkomende verplichtingen.

In JumpSky Lochristi en JumpSky Aalst hebben we kleedkamers en een lockerruimte, geen douches

In JumpSky Gent hebben we enkel een lockerruimte, geen kleedkamers of douches

In JumpSky Geel hebben we kleedkamers, een lockerruimte en douches. De douches zijn enkel toegankelijk voor grote groepen (bedrijven, scholen,...).

Ja, er is een lockerruimte ter beschikking waar je je ook kan omkleden. De lockers kan je gratis gebruiken.

In JumpSky Lochristi is er een ruime, gratis openlucht parking.

In JumpSky Gent is er een ruime ondergrondse parking, de Indigo Parking, voorzien in het winkelcentrum van Dok Noord. Als je hier parkeert kan je door middel van validatie in JumpSky 2 uur gratis parkeren. Verder is het ook mogelijk om in de nabije omgeving - op sommige plaatsen gratis - te parkeren.

In JumpSky Aalst is er een ruime openlucht parking. Via de code die wij jullie ter plaatse bezorgen, kan je de parking gratis verlaten via de slagboom. Je kan ook gratis parkeren in de Erembodegemstraat of Kapellekensbaan.

In JumpSky Geel is er een ruime, gratis openlucht parking.

Reserveren

De reservatie kan helaas niet terugbetaald of verplaatst worden van de ene naar de andere vestiging. De vestigingen worden door verschillende partijen uitgebaat waardoor de ene vestiging niet kan compenseren of terugbetalen voor de andere vestiging. Als je merkt dat je in een verkeerde vestiging bent, heb je de volgende keuze: 1. Je belt naar de juiste vestiging om jouw reservatie die dag zelf nog op te schuiven naar een later tijdstip en je verplaatst je naar daar. Deze optie kan enkel als er op dat moment nog plaats vrij is in die vestiging. 2. Je betaalt en springt in de vestiging waar je jou bevindt en je belt naar de juiste vestiging om jouw reservatie te laten verplaatsen naar een latere datum, zo kan je daar op een latere datum (binnen de 6 maanden) alsnog komen springen.

Je belt ons zo snel mogelijk op om jouw reservatie één keer te laten verplaatsen naar een latere datum. De nieuwe datum moet binnen de 6 maanden na de oorspronkelijke reservatiedatum vallen.

Dat kan helaas niet, aangekochte goederen kunnen niet terugbetaald worden. De sokken krijgen jullie uiteraard wel mee.

Reservaties kunnen we helaas niet terugbetalen. Als dit ruim op voorhand gemeld wordt en mits geldige reden (bv. doktersattest), kunnen we een tegoedbonnetje meegeven zodat die persoon op een later tijdstip nog eens kan terugkomen.

Als dit probleem te wijten is aan een foutje in ons online reservatiesysteem, zijn we zeker bereid om een terugbetaling te voorzien. Dit wordt geval per geval bekeken. Graag een mailtje sturen naar het info mailadres van de betreffende vestiging, met een korte beschrijving van de situatie.

Op de reservatiepagina bij ‘Account’ kan je klikken op ‘Geen wachtwoord of wachtwoord vergeten’. Er zal gevraagd worden om jouw e-mailadres in te geven. Zo kan je het wachtwoord laten opsturen naar dit e-mailadres.

Deze wordt aangerekend en integraal doorgestort naar de beheerder van ons online betalingsplatform. Deze kost wordt per boeking slechts één keer aangerekend.

Voorlopig kan dit nog niet. Met een beurtenkaart kan je altijd zo langskomen.

Kijk steeds na of je alles correct hebt ingevuld. Het gebeurt vaak dat klanten een fout e-mailadres invullen. Doorloop steeds alle stappen en vul alles manueel in. Gebruik dus geen automatisch invulformulier, want hierdoor zal je de stappen niet verder kunnen doorlopen. Indien er nog steeds problemen optreden, mag je contact opnemen via ons contactformulier en dan helpen wij u graag verder.

Aangezien we regelmatig volzet zijn, raden we online reserveren aan zodat je zeker bent van jouw plaats. Bovendien is online reserveren goedkoper en word je sneller geholpen aan het onthaal. Je kan gemakkelijk online reserveren door op de knop ‘online reserveren’ te klikken en de stappen te volgen. Een reservatie kan enkel gemaakt worden als er een betaling plaatsvindt en kan dus niet telefonisch of via mail. Reservaties voor grote groepen, vzw’s, scholen, teambuildings of verjaardagsfeestjes gebeuren via een aanvraagformulier: meer informatie bij ‘Groepsarrangementen’.

Verjaardagsfeestjes

Enkel bezoekers die toegang betaald hebben, kunnen het park betreden. Je kan uiteraard wel van bovenaf of naast het park enkele leuke foto’s maken.

Het is zeker mogelijk om toegang te betalen en samen met de kinderen te springen. Een andere optie is dat je plaats neemt in de cafetaria. Terwijl je in alle rust geniet van een heerlijk drankje of een lekkere snack, kan je de kinderen bewonderen vanaf het horecaplatform met indrukwekkend uitzicht over het park.

Aan de bar hebben we een aantal leuke spelletjes. Je kan hiervan steeds eentje lenen in ruil voor je identiteitskaart.

Ja, graag op voorhand doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Jazeker, graag op voorhand doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bij verjaardagsfeestjes laten we toe dat de ouders een extraatje meebrengen. Bijvoorbeeld een cake, verjaardagstaart of cadeautje voor de kinderen.

Graag zo snel mogelijk en ten laatste 2 dagen op voorhand doorgeven. Dit is belangrijk voor de voorbereidingen in de keuken. Indien u later dan 2 dagen op voorhand iets laat weten, betaalt u voor het oorspronkelijk doorgegeven aantal kinderen, tenzij u een bewijs kan voorleggen van gegronde afwezigheid (bv. medisch of familiaal attest).

Graag minstens 1 week op voorhand aanvragen, zodat we de bestellingen hierop kunnen voorzien. Indien de aanvraag minder dan 1 week op voorhand doorgegeven wordt, hangt de beschikbaarheid af van de planning en de stock.

Meer info bij ‘Groepsarrangementen’/‘Kids’.

Je meldt je aan aan het onthaal en je ontvangt van ons een speciale envelop met de toegangsbandjes, met de tijdstippen waarop jullie springen en je ontvangt alle extra informatie over het volledige verloop van het feestje. Tip: bestel jullie drankjes gezamenlijk, dit zorgt voor een vlottere bediening aan tafel. Het eten wordt maximum 20 minuten na het uur aan jullie gereserveerde tafel gebracht.

Er is keuze tussen de standaard formule (1u springen, 1u eten) of de plus formule (2u springen, 1u eten). De meeste bezoekers kiezen voor de plus formule met 2 uurtjes springen en 1 uurtje eten, waarbij er eerst een uurtje gesprongen wordt, nadien een uurtje gegeten en tot slot nog een uurtje springen.

Dat hangt af van de formule en wat je kiest om te eten. De verschillende tarieven zijn terug te vinden bij ‘Groepsarrangementen’ / ‘Kids’. Je kan kiezen voor een standaard formule met 1u springen en 1u eten ofwel voor een plus formule met 2u springen en 1u eten. Voor het tweede uurtje springen is er een extra korting (6 euro i.p.v. 13 euro).

Je surft naar de website. Je klikt op ‘Groepsarrangementen’ / ‘Kids’ / ‘Arrangement reserveren’ en je vult het online reservatieformulier in. Arrangementen kunnen geboekt worden vanaf 8 personen. Opgelet: jouw feestje is pas definitief ingeboekt na uitdrukkelijke bevestiging per mail door één van onze medewerkers. De betaling gebeurt volledig aan het onthaal, niet via het online reservatieplatform.

Mini-jump

Tijdens mini jump momenten betaalt de volwassen begeleider slechts 3 euro om samen met het kind op het park te gaan! Meer informatie bij 'Uren en Tarieven' / mini jump.

Teambuilding

Wij denken graag mee over de perfecte invulling van jullie teambuilding. Een teambuilding aanvragen kan zowel tijdens als buiten de openingsuren en is heel eenvoudig aan te vragen via het info mailadres van de JumpSky vestiging naar keuze. Graag jullie budget, het geschatte aantal personen en de gewenste invulling doorgeven. Er zijn verschillende mogelijkheden: met catering, het gebruik van een vergaderzaal, begeleiding door een jumpmaster die jullie onderdompelt in allerlei teambuildingconcepten of vrij springen.

Grote groepen

Dit kan vanaf 20 personen. Je betaalt het kassa tarief (13,00 euro p.p./uur), een extra toeslag afhankelijk van het aantal medewerkers die voorzien moeten worden en indien gewenst een JumpMaster (60 euro per uur). Graag reserveren via het info mailadres van de JumpSky vestiging naar keuze.

Groepen vanaf 10 personen betalen op dalmomenten voor het eerste uur het gewone tarief, op het tweede uur krijgen ze 50 procent korting. De dalmomenten staan beschreven bij ‘Groepsarrangementen’ / ‘Groepskorting’. Reserveren kan via het online reservatiesysteem voor een jumpsessie van 1u. De korting op de tweede jumpsessie wordt toegekend aan het onthaal. Je kan vrijblijvend een JumpMaster inhuren voor 60 euro per uur.

Scholen en vzw's

Dit kan vanaf 20 personen. 1u springen is 8,5 euro, 2u springen is 12,5 euro, 3u springen is 16,50 euro, 4u springen is 19,50 euro. Een jumpmaster is verplicht voor toezicht aan 15 euro per uur tenzij er voldoende eigen begeleiding voorzien wordt. Daarnaast wordt er een extra toeslag aangerekend afhankelijk van het aantal medewerkers die voorzien moeten worden. Opgelet: er moet altijd een bestelbon op voorhand doorgestuurd zijn en/of afgegeven worden bij aanmelding aan het onthaal met gegevens van de betreffende school, sportdienst,... Zonder bestelbon moet er ter plaatse betaald worden.

We ondersteunen en stimuleren sport, beweging en recreatie bij scholen en vzw’s (die zich inzetten voor mindervaliden en kansarmen). Daarom zijn er heel voordelige formules die van toepassing zijn tijdens de daluren of buiten de openingsuren. 1u springen is 8,50 euro, 2u springen is 12,5 euro, 3u springen is 16,50 euro, 4u springen is 19,50 euro. Aanvragen kan via het info mailadres van de JumpSky vestiging naar keuze. Opgelet: er moet altijd een bestelbon op voorhand doorgestuurd zijn en/of afgegeven worden bij aanmelding aan het onthaal met gegevens van de betreffende school, sportdienst,... Zonder bestelbon moet er ter plaatse betaald worden.

Sportkampen

Jazeker, meer info vind je terug bij ‘Sportkampen’.

Gedurende de dag worden er allerlei toffe activiteiten georganiseerd op het park en omnisport (indoor en outdoor). Tussendoor is er een pauze voorzien en er is voor- en na opvang. De ouders ontvangen steeds een draaiboekje met nuttige informatie. Het kamp wordt gegeven door enthousiaste begeleiders.

Bij ‘Sportkampen’ / ‘Inschrijven voor sportkamp’ kan je het inschrijvingsformulier terugvinden. Je inschrijving is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail ontvangt met een betalingsuitnodiging. Bij vragen of problemen kan je contact opnemen met het info mailadres van de JumpSky vestiging naar keuze.

Allerlei

Hieronder vind je de bedrijfsgegevens van de 4 JumpSky vestigingen:

JumpSky Lochristi: Lo.Sport BV. BTW: BE0538 458 678. Adres: Koning-Albertlaan 2C, 9080 Lochristi. E-mail: boekhouding.lochristi@jumpsky.be. IBAN: BE96 7340 4002 1805

JumpSky Gent: Jump Gent BV. BTW: BE0666 678 921. Adres: Dok Noord 7/302, 9000 Gent. IBAN: BE70 7350 5419 7625

JumpSky Aalst: Jump Aalst BV. BTW: BE0690 588 431. Adres: Erembodegemstraat 31/5, 9300 Aalst. IBAN: BE72 7340 4460 1316

JumpSky Geel: Libel BV. BTW: BE0774.533.914. Adres: Lissenvijver 10, 2440 Geel. IBAN: BE27 7370 5698 0873

Dit kan ter plaatse aan het onthaal aangevraagd worden via het factuuraanvraagformulier. De factuur wordt nadien via mail verzonden. Opgelet: gegevens volledig en duidelijk noteren.

Gezien de vele aanvragen kunnen wij doorgaans geen financiële sponsoring voorzien. Echter bieden we (naargelang het geschatte bereik) graag een aantal cadeaubonnen aan die bijvoorbeeld kunnen gebruikt worden als prijs (bij wedstrijd, tombola,…). In ruil vragen we een bewijsje van sponsoring en om ons logo te vermelden op sociale media en website.

Bij de pagina 'Vacatures', te raadplegen bovenaan de website, kan je de verschillende vacatures terugvinden. Graag een mailtje sturen naar het info mailadres dat vermeld wordt bij de betreffende vacature, met CV, eventueel motivatiebrief en vermelding over welke vacature het gaat.

Je kan een cadeaubon online kopen via de knop ‘Cadeaubon online kopen’ of aan het onthaal. De code die je ontvangt, kan gebruikt worden bij de online reservatie (dat bedrag gaat in mindering van de aankoop). Onze cadeaubonnen zijn een jaar geldig.

We bewaren de verloren voorwerpen minstens 2 weken. Je kan mailen naar het info mailadres van de JumpSky vestiging waar je geweest bent of telefonisch contact opnemen. Mochten we het voorwerp gevonden hebben, houden we het opzij en kan dit opgehaald worden binnen onze openingsuren.

Onze medewerkers volgen jaarlijks een EHBO bijscholing en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste procedures en technieken. We hebben een goed uitgeruste EHBO koffer en de ambulanciers bevinden zich dichtbij waardoor ze heel erg snel ter plaatse kunnen zijn. Bovendien volgen de ambulanciers samen met het personeel jaarlijks een opleiding op het park, ze kennen dus het park door en door.

We raden ten strengste af om kauwgom in de mond te hebben op het park. Zowel naar veiligheid als naar hygiëne toe. Gelieve geen kauwgom achter te laten in het gebouw aangezien dit heel moeilijk is om schoon te maken.

Dat kan zeker en wordt ten zeerste geapprecieerd door onze medewerkers. Er staan rekken met bakken in het gebouw en voldoende vuilbakken om afval weg te gooien. Graag ook het restafval van de toegangsbandjes in de vuilbakken deponeren en niet te kleven op de vloer, bankjes, lockers,…

Er is camerabewaking aanwezig. De beelden worden niet standaard opgeslagen maar wel gebruikt bij ernstige problemen (zoals ongevallen of diefstal).

Neen, eigen consumpties zijn niet toegelaten. We bieden drank en snacks aan tegen zeer voordelige prijzen. Enkel bij verjaardagsfeestjes laten we toe dat er een taart of cake meegebracht wordt om het feestje net dat extraatje te geven.

Locaties

JumpSky Lochristi is het allereerste trampolinepark in België en geldt nog steeds als dé referentie op vlak van trampolineparken. Het park is uitgerust met de meeste nieuwe attracties en is doorheen de jaren tot in de puntjes afgewerkt waardoor het park een unieke uitstraling heeft. De cafetaria biedt daarnaast een heel mooi uitzicht over het park en bevindt zich achter glas, zodat je in alle rust kan genieten van heerlijke drankjes en snacks, terwijl je familie of vrienden kan bewonderen die zich uitleven in het park. Tot slot is het park eenvoudig bereikbaar en is er een ruime, gratis openluchtparking.

JumpSky Aalst is het nieuwste JumpSky park en wordt aanzien als het kroonjuweel van alle trampolineparken in België. Het is een indrukwekkend trampoline- en inflatable park met een ruim aanbod aan de allernieuwste attracties op de markt. De cafetaria biedt een geweldig uitzicht over het park en bevindt zich volledig achter een enorme glaswand, zodat je in alle rust kan genieten van heerlijke drankjes en snacks die door ons geserveerd worden, terwijl je familie of vrienden kan bewonderen die zich uitleven in het park. Het park bevindt zich in een prachtig gerenoveerde oude sokkenfabriek, vlakbij het stadpark dat grenst aan het centrum van Aalst. Er is tot slot een ruime, gratis parking.

JumpSky Gent is het eerste inflatable park van België. Het is een gigantisch groot springkasteel met meer dan 40 attracties en is uniek in Europa. Rondom het uitdagende maincourt, loopt er een hindernissenparcours van maar liefst 150 meter lang. Het park is uitermate geschikt voor jong en oud. De cafetaria biedt een geweldig uitzicht over het park en bevindt zich volledig achter een enorme glaswand, zodat je in alle rust kan genieten van heerlijke drankjes en snacks, terwijl je familie of vrienden kan bewonderen die zich uitleven in het park. Het park bevindt zich in winkelcentrum Dok Noord, vlot bereikbaar langs de Gentse binnenring, met ruime ondergrondse parking.

Dit inflatable park is gelegen op het prachtige sport- en recreatiedomein Lissenvijver. Het park is uitermate geschikt voor jong en oud. De cafetaria biedt een geweldig uitzicht over het park en bevindt zich volledig achter een enorme glaswand, zodat je in alle rust kan genieten van heerlijke drankjes en snacks, terwijl je familie of vrienden kan bewonderen die zich uitleven in het park. Naast het inflatable park zijn er nog tal van andere binnen- en buitenactiviteiten voor gezinnen, bedrijven en scholen zoals survival, hoogteparcours, paintball, mountainbike, minigolf, kajak, indoor ski enz.